ceres-cert.com header
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agricultura ecologica


Introducere

CERES efectueaza servicii de inspectie si certificare conform diferitelor standarde ecologice guvernamentale, precum Reg EEC 834/07, USDA-NOP Final Rule, si Standardul Japonez privind Productia si Procesarea Ecologica (JAS). In plus, CERES furnizeaza servicii de inspectie pentru diferite Standarde private, nationale si internationale apartinand unor Asociatii de fermieri sau Organisme de certificare (Demeter, Naturland, BIO SUISSE, etc). Cu Soil Association Certification din Marea Britanie, CERES a semnat asa numitul "Contract for Symbol Programme Product Acceptance".

CERES a dezvoltat doua tipuri de documente prin care sa permita accesul rapid al clientilor sai la informatiile referitoare la fiecare din Standardele referitoare la agricultura ecologica:

  • Sumar Informativ ? furnizeaza persoanelor sau companiilor interesate, o imagine de ansamblu asupra cerintelor de standard. Fiind doar un sumar, aceste documente nu furnizeaza informatii largi, amanuntite necesare luarii deciziilor.
  • Programul Standard de Inspectie - ofera o privire de ansamblu asupra aspectelor pe care le acopera o inspectie de rutina.


© 2009 by CERES GmbH - Contact - Impressum - Disclaimer - Datenschutzerklärung - Vertrag XY 

Top